Veiligheidszuigers voor de verwijdering van schadelijke stoffen

De luchtkwaliteit in de werkomgeving beïnvloedt de gezondheid en productiviteit van uw werknemers. U wilt niet enkel een hygiënische en propere werkvloer, maar ook een comfortabele gezonde werkomgeving. U wilt blootstelling aan schadelijke stoffen weliswaar zo goed mogelijk vermijden en de gezondheid van uw werknemers beschermen. Ons gamma bevat toestellen die geschikt zijn voor de verwijdering van gezondheidschadende en explosiegevaarlijke stoffen.

Stofsoorten
Volgens de Europese normen kunnen de stoffen opgesplitst worden in volgende stofklassen: L, M, H en type 22 explosieve stofsoorten (Atex zone 22). Deze opdeling gebeurt volgens de maximaal aanvaarde concentratie (MAC-waarde) van de stof, alsook de schadelijkheid en explosiegevaarlijkheid van de stof. Deze factoren bepalen mede de toestelkeuze.

Keuze veiligheidszuiger
Kies uw toestel op basis van zowel de te verwijderen substantie alsook de werkomgeving. Heeft u vragen omtrent de geschikte veiligheidszuiger voor uw werkomgeving of te verwijderen stofklasse? Laat u adviseren door onze medewerkers.

Ons gamma
Onze professionele industriezuigers kennen verscheidene pluspunten. Ons gamma veiligheidszuigers bevat modellen die inzetbaar zijn in diverse werkomgevingen en geschikt zijn voor de verwijdering van alle stofsoorten. Bovendien zijn ze duurzaam, veilig en gecertificeerd.

Wenst u de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf te verbeteren? Bij Zaman kunt u terecht voor de aankoop van gecertificeerde industriële stofzuigers.