Alles is mogelijk

Een standaardsysteem is niet altijd de meest gemakkelijke manier om werk gedaan te krijgen. Met maatwerk oplossingen kan je soms aan efficiëntie en tijd winnen.

Indien u wensen heeft zoals een installatie of een hogedrukunit die u niet in het standaard assortiment vindt, neem dan zeker contact met ons op. Waar anderen ophouden doen wij namelijk nét dat tikkeltje extra voor onze klanten. De afgelopen jaren hebben we al vele klanten geholpen met een maatwerk unit, we zijn niet aan ons proefstuk toe.

Of het nu gaat over een vaste installatie, een op maat gemaakte trailer, industriële toepassingen, of accessoires voor uw nieuwe of bestaande toestel, het is allemaal mogelijk.

We denken proactief mee over hoe we u het best van dienst kunnen zijn met een geschikte oplossing.

Contacteer ons

 


 

Vaste installaties

Indien u een vaste opstelling van uw hogedrukreiniger wenst, kunnen wij dit perfect voor u verzorgen. Wij komen vrijblijvend ter plaatse voor het opmeten en bespreken van alle mogelijkheden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor oprollers aan de muur, een zwenkarm, chemiedosering of een afstandsbediening.

Na het plaatsbezoek krijgt u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen.

 


 

Trailers op maat

Indien u specifieke wensen heeft op het gebied van trailers kunt u natuurlijk ook bij Zaman terecht. We bekijken samen wat de behoeftes zijn en stellen we voor u de perfecte trailer samen.

Wenst u warm of koud water? Wat is de gewenste druk en debiet? Een man of twee mans bediening? Watertank of buffertank? Alles is mogelijk. U vraagt en wij bouwen het.

  

 

 


 

Aanpassing nieuwe of bestaande toestellen

De meeste door ons verkochte toestellen rusten we uit met een aantal accessoires. Veelal worden machines bij ons besteld met een oproller en een waterfilter. Pistolen met een snelkoppeling zijn  handig om snel van lans te kunnen wisselen zonder gereedschap. Verschillende lansen zijn dan weer handig om verschillende werken uit te voeren. Of het nu een vlakstraallans, een roterende vuilvrees of een rioolrat betreft, wij maken alles voor u op maat en installeren uw toebehoren met de grootste zorg.

We kunnen u verder helpen met het aanpassen van zowel nieuwe als bestaande toestellen.

 

 


 

Industrie

De industrie vereist voor sommige productieprocessen bepaalde druk en bepaalde flow. Ook voor de industrie kunnen wij verschillende maatwerk configuraties leveren. Samen met onze (internationale) partners maken we een systeem op maat waarmee we elke druk/debiet verhouding kunnen leveren. Op vraag van de klant wordt de unit (vaak een skid) ontworpen en uitgetekend.

Na goedkeuring gaat deze in productie. We kunnen deze op maat gebouwde units meestal met een gemiddelde doorlooptijd van 6 tot 8 weken leveren.

  

Contacteer ons